ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να ολοκληρώσετε της παραγγελία σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με αντικαταβολή.

Μπορεί να γίνει η πληρωμή της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή (αντικαταβολή), δίνοντας σε μετρητά το ποσό της αξίας της παραγγελίας στην εταιρεία courier που θα παραδώσει το πακέτο σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 90€.

Για παραγγελίες κάτω των 90€, η χρέωση αντικαταβολής ορίζεται στα 2,50€.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αφότου γίνει η παραγγελία, κάνετε κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην Eurobank, προσθέτοντας σχόλιο κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας (όπως τα δηλώσατε κατά την παραγγελία σας) και μας ενημερώνετε με e-mail στο info@nailtalesacademy.gr ή τηλεφωνικά στο 2742402617. Αφού ελεγχθεί η κατάθεση και επιβεβαιωθεί το ακριβές ποσό ξεκινάει η αποστολή της παραγγελίας σας.

IBAN:  GR 3102603240000050200905769 BIC: ERBKGRAA

Δικαιούχος: Κώρου Παναγιώτα

Σε περίπτωση που γίνει η κατάθεση μέσω άλλης τράπεζας, ο πελάτης χρεώνεται τυχών έξοδα διατραπεζικής συναλλαγής (τράπεζας καταθέτη + τράπεζα εταιρίας).

Η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός τριών εργάσιμων ημερών από την ημέρα που έγινε η παραγγελία σας. Μετά το πέρας των τριών εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την EUROBANK, η οποία και εγγυάται για την ασφάλεια της.

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την EUROBANK εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητας της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην EUROBANK.

Η EUROBANK ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: Κώρου Παναγιώτα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Σικυώνος 1 4ος όροφος , Κιάτο Κορινθίας, 20200

EMAIL: info@nailtalesacademy.gr

ΑΦΜ: 110511148

ΑΡ. ΓΕΜΗ:

ΤHΛ: +30 2742402617